Plata si livrare

LIVRARE
Firma Ecor SRL dispune de mai multe mijloace de livrare pentru a putea ajunge în posesia produselor noastre cu cea mai mare ușurință și în cele mai bune condiții.

Produsele noastre pot fi livrate numai pe teritoriul României, atât prin intermediul agenților noștri, dacă contravaloarea comenzii depășește 60 de lei (pentru județele Brașov și Covasna) sau prin intermediul firmei de curierat rapid FanCurier. 

Termenul general de livrare: maxim 72 ore din momentul confirmării comenzii. Acest termen de livrare poate varia în condiții de forță majoră (calamități, condiții meteo deosebite, starea infrastructurii rutiere, greve, etc.) pentru care nu ne facem responsabili.
Totuși ne simțim datori în a comunica continuu și deschis cu dvs. pentru vă oferi informații pertinente cu privire la starea comenzii dvs. 

Comenzile peste 200 de lei au costurile transportului acoperit pe tot teritoriul României de către firma SC ECOR SRL. 
Produsele vor fi livrate în ambalajul original al producătorului.  Achiziționarea se poate face și direct din depozitul nostru, dacă optați pentru aceasta opțiune beneficiați de o reducere de 3%

CUM PLATESC?

Firma noastră pune la dispoziția clienților următoarele metode de plata:

  1. Plata prin virament bancar (ordin de plata).  Livrarea mărfii se face după intrarea întregii sume în contul ECOR S.R.L.
  2. In numerar la sediu: Str Rampei nr 17, Sacele
  3. Plata ramburs în numerar la livrare. Plata se face catre curier.