Despre noi

Suntem ECOR S.R.L., o companie motivată, specializată în importul și distribuția de produse pentru casa. Suntem pasionați de servicii excelente, motiv pentru care ne angajam sa va oferim tot ceea ce aveți nevoie în gospodăria dumneavoastră. Dacă sunteți în căutarea a ceva nou, sunteți în locul potrivit. 

Ne străduim să fim harnici și inovativi, oferindu-vă dumneavoastră, clienților noștri, ceea ce va doriți, punând dorințele dumneavoastră în fruntea listei noastre de priorități.


Ne propunem să oferim clienților noștri o varietate larga de produse pentru casa. Am parcurs un drum lung, așa că știm exact ce direcție să luăm atunci când vă furnizăm produse de înaltă calitate, dar și prietenoase cu bugetul. Va oferim toate acestea si în același timp va oferim servicii excelente si suport prietenos.


Întotdeauna ținem cont de cele mai recente tendințe din categoriile afișate și punem pe primul loc dorințele clienților noștri.

Interesele clienților noștri sunt întotdeauna principala prioritate pentru noi, sperăm că vă veți bucura de produsele noastre la fel de mult cât ne place să le punem la dispoziție.


Mulțumim, ECOR S.R.L.