Laveta BONUSMicroSCRUB îmbină natura specială a microfibrelor cu puterea de fricțiune a plasticului, fiind în același timp delicată, dar și puternică în cadrul curățeniei. Cum am reușit să realizăm toate acestea? Pe una dintre laturile lavetei, au fost amplasate în dungi niște bucle micuțe din plastic, care îndepărtează fără zgârieturi chiar și insectele lipite de parbriz, sau resturile de mâncare rămase pe farfurii.

Efect abraziv extra

Însă procesul nu se termină aici. Firele abrazive sunt urmate de microfibrele, cu eficiența dovedită și în cazul lavetei universale, care colectează murdăria eliberată de firele din plastic. În final, pentru a obține sclipirea perfectă a suprafețelor, întoarceți laveta pe cealaltă latură, și microfibrele curate colectează murdăria rămasă. Acest matrice din trei pași asigură experiența de curățare care vă va fermeca în totalitate!

Absorbția excelentă a lichidelor

Un mare avantaj al lavetelor cu microfibre este că sunt mult mai subțiri față de cârpele tradițioanle, deoarece sunt țesute din fire subțiri din plastic. Acest fapt este important deoarece astfel, lavetele asigură curățare fără a lăsa în urmă scame sau dungi, dar oferă și fricțiune fără zgârieturi. Cel mai bun lucru este că pot fi utilizate atât uscate, cât și umede, în funcție de murdăria pe care doriți să o îndepărtați. Desigur, o altfel de specialitate multifuncțională trebuie să aibă și aspectul special: culoarea sa verde uluitoare este perfectă pentru orice gospodărie, iar datorită durabilității sale, este și foarte economică. Pentru dezinfectarea lavetei, doar aruncați-o în mașina de spălat și porniți programul de 60 grade!

LAVETA BONUS MICROSCRUB

Produse similare