LAVETA BONUS MICRODUO SUPERABSORBANT

9640

Nimic nu ajută mai mult decât posibilitatea de a curăța o varietate mare de suprafețe cu o singură lavetă. Această calitate reprezintă farmecul produsului doi în unu. Cu această lavetă, puteți economisi timpul, dar ea vă face munca mai plăcută și mai eficientă. Laveta BONUS+ MicroDUO este o adevărată noutate în gama produselor cu microfibre.

Doi în unu

A fost creat prin combinarea a două lavete cu microfibre cu texturi diferite într-una. Această soluție 2:1 vă va aduce la înălțimi complet noi în lumea curățeniei! Haideți să vedeți și Dumneavoastră de ce a devenit favoritul tuturor! Una dintre laturile sale este din materialul bine cunoscut cu microfibre, care servește la ștergerea suprafețelor din sticlă, ecranelor de TV, monitoarelor calculatoarelor sau chiar plăcile din ceramică fără a lăsa scamă sau dungi. Cealaltă latură a lavetei este țesută din microfibre universale mai lungi și mai pufoase, perfecte pentru curățarea suprafețelor cum ar fi blatul de bucătărie, masa de sufragerie sau rafturile.

Absorbția excelentă a lichidelor

Acest produs inovativ unic este un adevărat as în mânecă. Delicatețea sa și suprafața dublă de curățare permite curățarea în același timp a suprafețelor din sticlă și a celorlalte suprafețe din gospodărie prin schimbare între cele două laturi ale lavetei. Extrem de ușor, nu-i așa? În cadrul dezvoltării sale, am acordat atenție specială și protecției mediului. După utilizare, poate fi spălată în mașina de spălat la 60 grade, deci are o durată de viață extrem de lungă. Economică, conștientă de mediu, plăcută și eficientă, această lavetă cu microfibre vă va îndeplini orice vis.

LAVETA BONUS MICRODUO SUPERABSORBANT

Produse similare