Acest burete de vase este simplu și minunat. De ce? Pentru că face față atât spălării vaselor, cât și curățeniei în celelalte părți ale casei. Indiferent dacă este vorba de spălarea faianței din baie sau a resturilor de mâncare de pe vase, buretele de vase canelat BONUS elimină garantat toate tipurile de murdărie. Calcar, aragaz, suprafețe de sticlă sau blaturi de bucătărie – acest burete este asul din mânecă indiferent de locul utilizării.

Cu suprafață abrazivă fără zgârieturi

Secretul este stratul abraziv fără zgârieturi cu grosimea de 8 mm și stratul de burete de calitate înaltă, pe care le-am fixat împreună cu o tehnologie specială pentru a garanta extra durabilitatea. Iar bucuria curățeniei este garantată de garantată de canelurile de pe marginile buretelui, care asigură priză confortabilă și ca urmare, utilizare ușoară.

Pachet de 5 bucăți

Din acest burete cu succes universal nu ajunge niciodată doar unul, așadar pachetul de 5 bucăți este alegerea ideală. Pe lângă faptul că, datorită pachetului mai mare, puteți face economie semnificativă, puteți fi siguri și că va ajunge câte un burete pentru fiecare cameră a casei. Iar dacă aveți probleme să alegeți pe ce suprafețe doriți să utilizați fiecare burete în parte, nu vă faceți griji, vă ajută cele trei culori – albastru, roz și galben. Această codificare de culori vă ajută să evitați transmiterea bacteriilor dintr-o locație în cealaltă. Puteți îmbunătăți igiena și printr-o altă metodă: dacă în urma utilizării, clătiți bine și depozitați buretele într-un loc uscat, îi puteți crește durata de viață și prospețimea pentru un timp mult mai lung.

BURETE VASE BONUS 5/SET

Produse similare