BURETE VASE BONUS 2/SET MAGICAL INFLORAT

9637

Frumusețe și extra eficiență sunt cele două lucruri care caracterizează buretele de vase fără zgârieturi BONUS+, un accesoriu esențial pentru toate casele cu stil.

Să vedem de ce este capabil acest produs estetic și extrem de eficient! Stratul abraziv fără zgârieturi, cu model distractiv are un efect de fricțiune gentil, dar elimină murdăria fără milă. Cum? Secretul se află în buretele de înaltă calitate și stratul abraziv fără zgârieturi. Această structură masivă este necesară, deoarece acest burete este necruțător chiar și cu cele mai grave tipuri de murdărie. Indiferent dacă este vorba de pete de vopsea uscate pe gresie/faianță sau pe ferestre după zugrăvit, nici o misiune nu este imposibilă pentru buretele BONUS+ Magical.

Cu suprafață abrazivă fără zgârieturi

Acest burete cu aspect modern cucerește nu doar prin eficiență, ci și prin utilizarea confortabilă: marginile buretelui sunt canelate, ceea ce permit o priză mai confortabilă, dar și fricțiunea mai puternică. În plus, datorită dimensiunii mici, este extrem de ușor de utilizat: poate fi utilizat cu încredere și pentru curățarea paharelor cu gâtul mai îngust sau a ustensilelor de bucătărie mai mici (ex. presă de usturoi, tacâmuri pentru copii). Iar în baie, poate elimina depunerile și calcarul chiar și din locurile cele mai greu accesibile.

Două bucăți într-un pachet

Acest burete vine în pachete de câte doi, fiind astfel extrem de practic: durabilitatea și materialul premium asigură că vă veți putea bucura de culoarea frumoasă și efectul de curățare fantastic pentru un timp îndelungat.

BURETE VASE BONUS 2/SET MAGICAL INFLORAT

Produse similare