BURETE PERNUTA METALICA CU SAPUN 10/SET

9638

V-ați mai gândit vreodată cât de bine ar fi dacă pentru a face curățenie, ar fi de-ajuns să doar luați spălătorul în mână și să-ș utilizați fără a trebui să adăugați și detergenți? Spălătorul cu săpun BONUS este un produs special, creat în special în acest scop. Fiind vorba de un produs impregnat în săpun, cu ajutorul său puteți îndepărta chiar și cea mai rezistentă murdărie fără utilizarea altor chimicale. Cum? Perna din metal deja conține detergentul cu aromă de lămâie necesar pentru degresare și fricțiune intensivă, reprezentând astfel o soluție care nu este doar simplă, ci și extrem de economică.

Pre-soaped

Un fapt interesant despre produs este că se fabrică din fire de lână de oțel, ceea ce înseamnă că nu trebuie să depuneți efort mare pentru curățare, deoarece firele își produc efectul de curățare pătrunzând în murdărie. Am mai îmbunătățit efectul de curățare și prin forma mică a acestui spălător de culoare roșie, pentru a permite îndepărtarea murdăriei chiar și din locurile cele mai grele de accesat, indiferent dacă este vorba de suprafața grătarului, a aragazului sau a blatului de bucătărie. În primul rând se recomandă utilizarea sa pentru curățarea suprafețelor tari și netede, cum ar fi vasele emailate, tigăile, tavele, standurile, deoarece este posibil să zgârie suprafețele moi, precum plasticul.

Este important să nu utilizați produsul pe suprafețe uscate sau antiaderente, și să îl păstrați într-o cutie sigilată în urma curățeniei, pentru a-i menține durabilitatea.

BURETE PERNUTA METALICA CU SAPUN 10/SET

Produse similare